Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Huomautukset, palautusohjeet ja tietoa takuusta

Lue ohjeet palautukseen ja huomautuksen jättämiseen. Tällä sivulla myös tietoja takuusta.
Lähetyksiä koskevat huomautukset

Huomautus on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa tavaran toimituspäivästä. Palautusten osalta noudatamme voimassaolevaa kuluttajansuojalakia.

Katso kuluttajansuojalaki: www.finlex.fi
”Kuluttajalla on oikeus peruuttaa koti- tai etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla elinkeinonharjoittajalle viimeistään 14 päivän kuluttua…”
- lainaus kuluttajansuojalaista finlex.fi-sivulta, 14 §

Palautuksen yhteyteen on liitettävä lähetyksen mukana tullut lasku/käteiskuitti ja sen henkilön nimi, joka on antanut palautusluvan.

Pääsääntöisesti oikein toimitettuja tavaroita ei voi palauttaa.
Lisätietoja tuotteen palautuksesta

Oikein toimitettujen tuotteiden palautus, kun asiakas on tilannut. Voidaan palauttaa seuraavasti: hyvitys hyvitetään joko seuraavassa tilauksessa tai tilaaja valitsee tuotteen tai tuotteita saman arvosta, ainoastaan tuotteen hintaa vastaan vastaavan tuotteen tai tuotteista.

Jos palautuksen syynä ei ole lähettäjän virhe, veloitetaan hyvityslaskun määrästä vähintään 30% sekä rahti ja pakkauskulut.

Palautukset hyvitetään vain, jos tavarat ovat käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa.

Palautukseksi ei hyväksytä:

ostajalle varta vasten tilattuja tavaroita, jotka eivät kuulu myyntiohjelmaamme

purettuja laitteita tai osia

Kuljetusvauriotapauksessa ilmoitus tehtävä suoraan kuljetusyhtiölle. Palautukset aina rahti maksettuna.

Takuuehdot

1. Myymiemme varaosien takuuaika on 6-12 kk valmistajasta riippuen.

2. Takuu alkaa myyntipäivästä

3. Viallinen tuote korvataan lähettämällä uusi tuote, takuuseen tullut tuote hyvitetään ainoastaan uudella tuotteella. Jos ostaja ei halua uutta tuotetta, hyvitys hyvitetään seuraavassa tilauksessa tai vaihtamalla toiseen arvoltaan saman arvoiseen tuotteeseen.

4. Takuu korvaa valmistusvirheet 100%. Sitoudumme vaihtamaa tai maksutta korvaamaan ne osat, joissa todetaan valmistus- tai ainevikoja.

5. Takuu rajoittuu laitteeseen eikä korvaa mitään välillisiä vahinkoja.

6. Luonnollisesta kulumisesta tai väärästä käytöstä aiheutuvia vikoja ei korvata. Takuu ei koska tulipalosta, salamaniskusta, varomattomuudesta tai huolimattomuudesta laitteen säilytyksestä aiheutuneita vahinkoja.

7. Takuukäsittelyyn ei oteta:

purettuja laitteita tai osia

tavaroita, jotka eivät kuulu myyntiohjelmaamme
Runkopanttien palautusohjeet

Vaihtolaitteen on oltava vaihtokelpoinen uuden kanssa. Palautettava yksikkö on pakattava samaan laatikkoon, missä uusi toimitettiin. Vanhan laitteen on oltava purkamaton, täydellinen kaikkine osineen eikä siinä saa olla näkyviä vaurioita. Vaihtolaite palautetaan rahti maksettuna.